Jobba hos oss

Tirsén & Aili Arkitekter söker nya medarbetare!

Arkitekt

Vi söker arkitekter. Både du som kommer direkt från någon av våra fyra arkitektskolor och du som har några års erfarenhet. Du har väl utvecklad gestaltningsförmåga och kan redovisa idéer i ord och bild, samt är intresserad av projektering.

Som arkitekt kommer du att arbeta med allt från utredningar och skisser i tidiga skeden till detaljprojektering. Kunskaper i 3D-visualisering är meriterande.

Som person är du kreativ, nyfiken, engagerad, ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt och i grupp. Du trivs att arbeta med alla typer av uppdrag samt ser vikten av att skapa goda kundrelationer.

Byggnadsingenjör

Vi söker byggnadsingenjörer. Både du som kommer direkt från skolan och du som har några års erfarenhet. Du har ett starkt engagemang för tekniska lösningar.

Som byggnadsingenjör kommer du att arbeta med A-projektering. I dina arbetsuppgifter ingår utredningar, ritnings- och beskrivningsarbete samt projekteringsledning. CAD-kompetens är ett krav. Det är en fördel om du tidigare arbetat med programvaran ArchiCad och har kunskaper i 3D-visualisering.

Du tycker om att arbeta självständigt eller i grupp, i nära samarbete med våra övriga ingenjörer och arkitekter. Du är positiv som person och har en vilja att hela tiden utvecklas, samt ser vikten av att skapa goda kundrelationer.

Vill du vara delaktig i ett välrenommerat, framgångsrikt och ledande arkitektkontor och arbeta i modern miljö?

Visualiserare

Vi söker Visualiserare. Vi söker dig som har god känsla för arkitektur och livet mellan husen. Du arbetar med 3D Studio Max, V-ray eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Photoshop och andra Adobe-program samt tar eget initiativ och är självgående. Du kommer att arbeta på ett av de ledande arkitektkontoren i norr, med spännande uppdrag över hela landet.

Frågor kan ställas till:

Lars Wredendal 070-666 31 65
Bengt Aili 070-666 31 62

Skicka ett personligt brev och cv till info@tirsen-aili.se så kontaktar vi dig.